Haza akne kezelés-a megoldás, hogy könnyű megtalálni

Amikor az emberek problémái vannak a bőr, vagy az egészségre, azt akarom, hogy gyorsan menjen a szakmai segítséget, ahelyett, hogy egy otthont keres akne kezelés. Az orvosok jó, de bizonyos esetekben tanácsos inkább, hogy kóstolja meg hazai jogorvoslati. Az orvosok nem egy gyógyszer, ezért van olyan sok hazai jogorvoslati megfázás. Akne, az egy másik dolog, hogy megpróbálja meggyógyítani a saját.

Akne meghatározni, mint egy gyakori betegség, amely láttam a pattanások. Az akne az arc, vissza, valamint a mellkas. Akne által okozott pórusokat, a bőr, hogy tele vannak Olajjal, elhalt sejtek, valamint a különböző baktériumok. A legtöbb ember, akik megpróbálták akne több olyan megoldást is, de nem tudnak visszautasítani. Még haza akne kezelés, amely lehet a tökéletes megoldás a pattanások. Az első pattanások meg akarják akadályozni, hogy a bőr tiszta. Mivel az oka a pattanások kapcsolatos eldugult pórusokat, a bőr, ez hasznos, hogy mossa az arcát egy jó arc tisztítás mosás minden nap. Tartja az arcod tiszta a legfontosabb megoldás a pattanások, de itt van egy lista a más hazai jogorvoslati lehet is dolgozni.

Az első dolog, hogy próbálja meg egy cukor bozót. Lehet, hogy butaságnak tűnik, hogy a cukor hozzájárulhat ahhoz, hogy a pattanások, de működik. A cukor granulátum munka, hogy dörzsölje a bőrt. A szemek munka kinyomnia a halott bőr, valamint a tiszta, ami ömlik. Ez mindig egy jó ötlet, hogy mossa le hideg vízzel, mert ez segít, hogy lezárja a pórusokat újra.

A második dolog, hogy próbálja meg egy nagy hazai akne kezelés ruffed burgonya. Burgonya volna használni évek óta vonzza a fertőzések működik tökéletesen, hogy elnyelje a földet, Olajok, amelyek a bőrön. Reszelt krumpli is segít, sötét gyűrűk, hogy távolítsa el a szemét, duzzanat, sőt, csökkenti a ráncok, foltok.

Egy másik nagy kezelés az akne fahéj, méz. Az arányok, ez a kezelés 1 fahéj, hogy 3 részből áll szívem. Fahéj rendelkezik antimikrobiális tulajdonságai, drágám hozzáteszi, szép fényű a bőr. Ezt az eljárást kell hagyni a bőr az éjszaka folyamán, majd mossuk le meleg vízzel reggel.

A negyedik kezelés akne magában foglalja a különböző gyógynövények. A legtöbb gyógynövény megvásárolhatók a helyi boltban. Meg kell, szantálfa por, kurkuma por, neem levelek. Ez a három gyógynövények kell kombinálni, hogy a massza, amely a zúzott levelek, tk minden por. Ez a három gyógynövények kell keverni a massza, tejjel vagy rózsavíz. Majd a masszát a bőrt, majd hagyja megszáradni. Ha száraz, csak lemosni. A kurkuma antibakteriális, valamint segít a gyulladás. Neem levelek egy jó fanyar, szantálfa hidratálja a bőrt.

Az ötödik megoldás a pattanások nagyon egyszerű. Ha egy egyszerű ember meg akar vonzani valamit, amit nem sok előkészítő munka, akkor meg kell próbálnia, narancshéj. Csak annyit kell tennie, hogy a homok a narancshéj egy kis vízzel, majd alkalmazni az arcod. Hagyjuk 20-30 percig, majd öblítse le. C-Vitamin, citromsav Narancssárga tökéletes a pattanások, ez is teszi az arcát, frissítő.

Ez az öt akne megoldások, ideális azok számára, akik szeretnék kipróbálni hazai jogorvoslati. Minden otthon akne kezelés bizonyítja, hogy a munka több ember. Ez nem egy jó ötlet, hogy próbálja ki őket egyszerre, de meg lehet próbálni őket lépéseket. Ha motivált vagy, akkor próbálja meg a legegyszerűbb megoldásokat az első. Győződjön meg arról, hogy mi kezelés megpróbálják megőrizni a bőr tiszta. A fő megoldás a pattanások, hogy tiszta, hang, hidratálja a bőrt naponta. Ha az akne, valamint szeretne egy természetes akne kezelés, minden a fenti megoldások csodákra képes a bőrt.